UniCredit Group     

Odaberite najjednostavniji i najpovoljniji način plaćanja na rate: bez kamata, naknada i dodatnih troškova!
Kupovina na rate omogućena je putem sljedećih kartica iz UniCredit Bank programa:
VISA Classic s odgodom plaćanja
MasterCard revolving
VISA revolving
Zlatna VISA

 

e-commerce usluga UniCredit Bank ‘pay@web’ omogućuje trgovcima prihvat i autorizaciju kartičnih transakcija na Internetu. Vašu robu i usluge možete prodavati u zaštićenom internetskom okružju zahvaljujući 3-D Secure standardu koji trenutačno nudi najsigurnije rješenje plaćanja kreditnim i debitnim karticama na Internetu.
Iskoristite pay@web uslugu UniCredit Banke i povećajte Vaš profit novim kanalom prodaje.

Samo u UniCredit Banci možete imati token na Vašem mobilnom uređaju!. Nudimo Vam mogućnost ugovaranja m-token - aplikacije koja se koristi putem mobilnog uređaja, a služi za identifikaciju korisnika i potvrdu izvršavanja transakcija putem usluge internet bankarstva (e-ba). m-token se koristi u iste svrhe kao i fizički token - jedina razlika je u tome što je m-token instaliran u mobilnom uređaju te je time praktičniji i dostupniji za korištenje.

 

UniCredit Bank je pokrenula aktivnosti ažuriranja baze podataka s ciljem podizanja kvalitete i razine zaštite podataka klijenata. Aktivnost uključuje i ažuriranje adresa za dostavu izvoda po računu/ima. Ističemo mogućnost odabira dostave izvoda na e-mail adresu, kao i korištenje e-ba i m-ba usluga, koje Vam nude niz prednosti. Ažuriranje adrese možete izvršiti u poslovnicama UniCredit Bank u narednom periodu.