UniCredit Group     

Samo u UniCredit Banci možete imati token na Vašem mobilnom uređaju!. Od 24.03.2014 godine nudimo Vam mogućnost ugovaranja m-token - aplikacije koja se koristi putem mobilnog uređaja, a služi za identifikaciju korisnika i potvrdu izvršavanja transakcija putem usluge internet bankarstva (e-ba). m-token se koristi u iste svrhe kao i fizički token - jedina razlika je u tome što je m-token instaliran u mobilnom uređaju te je time praktičniji i dostupniji za korištenje.

 

e-commerce usluga UniCredit Bank ‘pay@web’ omogućuje trgovcima prihvat i autorizaciju kartičnih transakcija na Internetu. Vašu robu i usluge možete prodavati u zaštićenom internetskom okružju zahvaljujući 3-D Secure standardu koji trenutačno nudi najsigurnije rješenje plaćanja kreditnim i debitnim karticama na Internetu.
Iskoristite pay@web uslugu UniCredit Banke i povećajte Vaš profit novim kanalom prodaje.

Želimo biti Vaši partneri u svim životnim situacijama, zato smo za Vas kreirali jedinstvenu kreditnu ponudu!
Od 01.03. do 30.06.2014. godine iskoristite akcijske pogodnosti.

 

Ako ste zainteresirani da svoju karijeru nastavite ili otpočnete u UniCredit Banci, ovdje možete napraviti prvi korak! Slanjem svoje prijave, ulazite u našu bazu potencijalnih kandidata za radna mjesta širom Bosne i Hercegovine.