UniCredit Group     
 

Krediti

Krediti

Stambeni kredit DOM PO MOM

Odlučili ste kupiti stan ili kuću? Možda gradite, uređujete ili samo opremate? Rješavanje stambenog pitanja ili unaprjeđivanje uvjeta stanovanja je vrlo značajan, ali i izuzetno kompleksan pothvat. Nudimo Vam čitav niz rješenja, a na Vama je da odaberete optimalno, sukladno Vašim željama i mogućnostima.
 

Gotovinski krediti

Gotovinski kredit omogućuje vam raspolaganje gotovinom i financiranje vaših osobnih potreba u najkraćem mogućem roku. Gotovinskim kreditima sami birate mjesto i način korištenja sredstava. Ostvarite sve svoje planove - odlučite se još danas za gotovinski nenamjenski kredit UniCredit Bank.

Ako želite veći iznos nenamjenskog kredita bez jamaca pružamo vam mogućnost realizacije kredita uz zalog na nekretninu u korist Banke.  
Za osobe starije dobi, uz brzu i jednostavnu realizaciju, nudimo umirovljenički kredit.
 

Potrošački krediti

Razmišljate o putovanju, kupovini novog namještaja ili rabljenog vozila?

Potrošački krediti predstavljaju idealan način kreditiranja, bez vlastitog učešća, depozita, uz najpovoljnije uvjete na tržištu. Raspitajte se o potrošačkim kreditima u UniCredit Bank i saznajte zašto su potrošački krediti naš najkonkurentniji proizvod!
 

Lombardni krediti

Imate na raspolaganju novčana sredstva koja želite uštedjeti, a potrebna vam je gotovina? Lombardni krediti su pravi izbor za Vas! Nudimo vam nenamjenski gotovinski kredit uz jednostavnu i brzu realizaciju bez instrumenata osiguranja kao što su jamac , sudužnik... 
 

Tarifa naknada za kreditne proizvode

KONTAKTIRAJTE NAS