UniCredit Group     
 

Donacije i sponzorstva

Donacije i sponzorstva

UniCredit Bank uključena je u niz društvenih projekata putem kojih podupirimo lokalnu zajednicu.

Od projekata posebnog značaja bismo izdvojili dugodišnju saradnju s SOS dječijim selima, donacije kliničkim centrima u pet većih gradova u BiH u cilju osiguravanja kvalitetnijeg rada i podrške zdravstvenih institucija širom naše zemlje, donacije Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić, podrška projektu "Djeca pomažu siromašne" Caritasove pučke kuhinje, donatorske kutije za Udrugu gluhih i nagluhih Sluh, takmičenje za srednjoškolce u organizaciji British Council i Miscrosoft i mnogobrojne druge.

Kako bismo efikasno, objektivno i profesionalno evaluirali sve zahtjeve za sponzorstva i donacije upućene na UniCredit Bank, odlučili smo koristiti LINESPONSOR® on-line internet operativni sistem čime smo unaprijedili i olakšali procesuiranje zahtjeva.
Za sve dodatne informacije posjetite internet stranicu: http://unicreditbank.linesponsor.ba/.

 

UEFA sponzorstvo

UniCredit je ponosni sponzor UEFA Champions League. Jedna od vodećih evropskih finansijskih institucija sarađuje s najpopularnijom i najprestižnijom evropskom nogometnom organizacijom. Cilj saradnje nije međusobno odmjeravanje snaga, već zajedničko ostvarivanje ciljeva.

Dvije strane udružile su snage kako bi poboljšale svoju tržišnu prisutnost širom Evrope, a posebno u zemljama Srednje i Istočne Evrope.

Sponzorstvo je više od poslovnih događanja. Kao vodeća evropska banka sa snažnim lokalnim djelovanjem u 22 zemlje, UniCredit provodi niz inicijativa za dobrobit lokalnih zajednica.

UniCredit je potpisao Ugovor o sponzorstvu UEFA Champions League (Lige prvaka/šampiona) za sezonu od 2008. - 2011. godine, da bi isti obnovio za sezonu od 2012. - 2015. godine.

"Obnavljanje sponzorstva na dodatne tri godine je jasna potvrda našeg stanovišta da smo evropska grupacija s jakom prisutnošću na ključnim tržištima, uključujući i regiju Centralne i Istočne Evrope“, podvlači Federico Ghizzoni, generalni direktor UniCredita.

Više informacija potražite na UniCredit micro internet stranici, gdje posjetioci mogu dobiti više informacija o svim aktivnostima koje su povezane s sponzorstvom UEFA Champions League.

KONTAKTIRAJTE NAS
 
 

ABOUT SSL CERTIFICATES